Техномаркет - VIVAX VS1103 АПАРАТ ЗА ВАКУМИРАЊЕ

VIVAX VS1103 АПАРАТ ЗА ВАКУМИРАЊЕ


Производител: VIVAX
Шифра: 29287299
Достапност: залиха
Редовна Цена:
3,699 ден.

SMART цена:
2,699 ден.

МОЌНОСТ: 110 W АВТОМАТСКО ВАКУМИРАЊЕ И ЗАТВАРАЊЕ ЌЕСИ ЕЛЕКТРОНСКА КОНТРОЛА ОПЦИЈА НА ВАКУМИРАЊЕ ХРАНА СИГЛА СВЕТЛИНА ЗА ВИДЛИВОСТ ШМУКАЊЕ НА ВОЗДУХ: 5 L/ мин ВРЕМЕ НА ЗАВАРУВАЊЕ: 9-11 s ВРЕМЕ НА ВАКУМ: 10-20 секунди МАКСИМУМ ШИРИНА НА ЌЕСАТА: 30 cm ДОЛЖИНА НА КАБЕЛ: 1,2 m БОЈА : БЕЛА

Слични производи