Техномаркет - PHILIPS FC8021/03 КЕСИ ЗА ПРАВОСМУКАЛКА

PHILIPS FC8021/03 КЕСИ ЗА ПРАВОСМУКАЛКА


Производител: PHILIPS
Шифра: 5665749
Достапност: залиха
Редовна Цена:
469 ден.

ВРЕЌИЧКИ ЗА ПРАВОСМУКАЛКА БРОЈ НА ВРЕЌИ ВО КУТИЈАТА: 4 МАТЕРИЈАЛ: СИНТЕТИЧКИ, 4-СЛОЈА ПОГОДНИ ЗА POWERLIFE : FC8320 – FC8329, FC8450 - FC8459 POWERGO: FC8240 - FC8246, FC8293 - FC8296, FC8250, FC8253, FC8289 PERFORMER COMPACT: FC8366 – FC8367, FC8370 - FC8379, FC8383 – FC8389 PERFORMER ACTIVE: FC8563, FC8574 - FC8579, FC8584 – FC8589 JEWEL: FC9050 – FC9079 PERFORMER: FC8680 - FC8682, FC9150 – FC9179 PERFORMER PRO: FC9180 – FC9199 PERFORMER EXPERT: FC8720 - FC8728 PERFORMER SILENT: FC8741, FC8743, FC8745, FC8779 – FC8786 PERFORMER ULTIMATE: FC8921 – FC8925, FC8941 – FC8957

Слични производи