Техномаркет - AMICA 508ME2.35 EHZP( XV) КОМБИНИРАН ШПОРЕТ

AMICA 508ME2.35 EHZP( XV) КОМБИНИРАН ШПОРЕТ


Производител: AMICA
Шифра: 740846
Достапност: залиха
Редовна Цена:
17,999 ден.

SMART цена:
14,999 ден.

КОМБИНИРАН ШПОРЕТ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A 2 ГРЕJНИ ЗОНИ НА СТРУЈА 1 ЕКСПРЕС ГРЕJНА ЗОНА 2 ГРЕJНИ ЗОНИ НА ПЛИН РЕГУЛАЦИJА НА ТЕМПЕРАТУРА ДО 250C 6 ФУНКЦИИ НА РЕРНАТА КАПАЦИТЕТ НА РЕРНАТА 62 Л 1 РЕШЕТКА ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/50/59

Слични производи