Техномаркет - BLUEAIR 205/280, 200/300SERIES ФИЛТЕР ЗА ПРОЧИСТУВАЧ

BLUEAIR 205/280, 200/300SERIES ФИЛТЕР ЗА ПРОЧИСТУВАЧ


Производител: BLUEAIR
Шифра: 741037
Достапност: залиха
Цена:
3,449 ден.

ФИЛТЕР СО УЛТРАСОНИЧНО ВРЗАНИ ПОЛИПРОПИЛЕНСКИ ВЛАКНА БЕЗ ХЕМИКАЛИИ И ВРЗИВА. АНТИБАКТЕРИСКИ ДИМЕНЗИИ 454 X 365 X 45MM БРОЈ НА ФИЛТРИ 1 МАТЕРИЈАЛ НА РАМКАТА ЗА ФИЛТЕР ХАРТИЈА-ПЛАСТИКА HEPASILENT TECHNOLOGY СЕРТИФИЦИРАНА ЕФИКАСНОСТ 99,97% ЗА ЧЕСТИЧКИ ДО 0,1 МИКРОНИ, КАКО ШТО СЕ ПОЛЕН ОД ПРАВ, БАКТЕРИИ, ВИРУСИ, МИЛЕНИЧИЊА, СПОРИ НА МУВЛА И ДРУГИ ЧЕСТИЧКИ ВО ВОЗДУХОТ СО ДОПОЛНИТЕЛНИ ЛИСТОВИ АКТИВЕН ЈАГЛЕН ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ГАСОВИТИ ЗАГАДУВАЧИ. ПРЕПОРАЧАНАТА ПРОМЕНА НА ФИЛТЕРОТ Е 6 МЕСЕЦИ (4.380 ЧАСА) КОГА СЕ КОРИСТИ 24 ЧАСА НА ДЕН

Слични производи