Техномаркет - LAICA FILTER 1 ФИЛТЕР ЗА БОКАЛ

LAICA FILTER 1 ФИЛТЕР ЗА БОКАЛ


Производител: LAICA
Шифра: 5009408
Достапност: залиха
Редовна Цена:
399 ден.

ФИЛТЕР ЗА ВОДА-1 ПАТРОН 5 ФАЗИ НА ФИЛТРАЦИЈА ПРЕ-ФИЛТРАЦИЈА -ОТСТРАНУВА ПОГОЛЕМИ ЧЕСТИЧКИ ВО ВОДАТА ИОНСКА СМЕСА - ГИ ОТСТРАНУВА СУБСТАНЦИИТЕ КАКО ТЕШКИ МЕТАЛИ (ОЛОВО, БАКАР, ЦИНК, ЖЕЛЕЗО И СЛ) АКТИВЕН КАРБОН - ГИ ОТСТРАНУВА ПЕСТИЦИДИТЕ И ХЛОРОТ СО АКТИВНА РЕАКЦИЈА СИТЕН ФИЛТЕР -СПРЕЧУВА ИСПУШТАЊЕ НА ДОДАТНИ ЧЕСТИЧКИ ПОСТ ФИЛТЕР -ЗА ФИНАЛНА ФИЛТРАЦИЈА ГО ПОДОБРУВА КВАЛИТЕТОТ НА ВОДАТА И ПРОЧИСТУВА ОД СИТЕ ЧЕСТИЧКИ РОК НА УПОТРЕБА- 1 МЕСЕЦ ПО ПРВОТО КОРИСТЕЊЕ , ИЛИ ДО 150 Л. ВОДА

Слични производи