Техномаркет - NITEK KANA AQUASELECT SHARK CLASSIC БОКАЛ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ

NITEK KANA AQUASELECT SHARK CLASSIC БОКАЛ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ

-33%

Производител: NITEK EOOD
Шифра: 5009467
Достапност: залиха
Редовна Цена:
1,199 ден.

SMART цена:
799 ден.

БОКАЛ ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ НА ВОДА AQUASELECT SHARK МАТЕРИЈАЛ НА ИЗРАБОТКА ABS ПЛАСТИКА СИЛИКОНСКАТА БАЗА КОЈА ГО СПРЕЧУВА ЛИЗГАЊЕТО ВКУПЕН КАПАЦИТЕТ НА БОКАЛОТ 2,5 ЛИТРИ, ВОЛУМЕНОТ НА ФИЛТРИРА ВОДА 1,5 ЛИТРИ БОКАЛОТ ДОАЃА ВО КОМПЛЕТ СО ЕДЕН КЕРТРИЏ. ФИЛТЕРОТ СОДРЖИ СМОЛИ ЗА ЈОНСКА РАЗМЕНА И АКТИВЕН ЈАГЛЕН ЗАМЕНА НА ФИЛТЕРОТ ПО ПРОЧИСТЕНИ 150 ЛИТРИ ВОДА ИЛИ ПО 3 МЕСЕЦИ потекло: Германија

Слични производи