Техномаркет - UNIVERSAL EUROPEAN AC PLUG TRAVEL ADAPTER

UNIVERSAL EUROPEAN AC PLUG TRAVEL ADAPTER


Производител: DRUGI PROIZVODITELI
Шифра: 739857
Достапност: залиха
Редовна Цена:
89 ден.

АДАПТЕР ЗА ПАТНИ ПРИКЛУЧОЦИ КОМПАТИБИЛЕН И СО ГЕРМАНСКИТЕ ЦЕЕ 7/4 ОД ТИПОТ "ТИП F" И СО ФРАНЦУСКИОТ "ЦЕЕ 7/5" ОД ТИПОТ "ШУКО", НЕ Е КОМПАТИБИЛЕН СО CEE 7/16 EURO ПРИКЛУЧОК, ЧИИ 4,0-ПИНСКИ ДРЖАЧИ СЕ ПРЕМНОГУ МАЛИ ЗА 4,8 ММ ПИНОВИТЕ НА SCHUKO ПРИКЛУЧОКОТ.

Слични производи