Техномаркет - BLUEAIR 411 PARTICLE+CARBON ФИЛТЕР ЗА ПРОЧИСТУВАЧ

BLUEAIR 411 PARTICLE+CARBON ФИЛТЕР ЗА ПРОЧИСТУВАЧ


Производител: BLUEAIR
Шифра: 741035
Достапност:
Редовна Цена:
1,349 ден.

SMART цена:
1,079 ден.

КОМБИНИРАН ФИЛТЕР ОД ДВА СТРУКТУРИРАНИ ФИЛТРИ СО ТЕРМИЧКИ ВРЗАНИ ВЛАКНА КОИ СОДРЖАТ ПОЛИПРОПИЛЕН И ПОЛИЕТИЛЕН БЕЗ ХЕМИКАЛИИ И ВРЗИВА АНТИБАКТЕРИСКИ ДИМЕНЗИИ 200 X 160 X 290MM ТЕЖИНА 230G ФИЛТЕРСКИОТ МАТЕРИЈАЛ НА ФИЛТЕРОТ Е ИЗРАБОТЕН ОД ЕКОЛОШКИ ПОЛИПРОПИЛЕН

Слични производи