Техномаркет - BOSCH DFT-63AC50 АСПИРАТОР

BOSCH DFT-63AC50 АСПИРАТОР

-20%

Производител: BOSCH
Шифра: 5011745
Достапност:
Редовна Цена:
12,499 ден.

SMART цена:
9,999 ден.

ВГРАДЛИВ АСПИРАТОР КЛАСА НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ D (ВО ОПСЕГОТ A + + E). МЕХАНИЧКА КОНТРОЛА LED ОСВЕТЛУВАЊЕ 3 НИВОА НА РАБОТА МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ: 368 M³ / H. МАКСИМАЛНО НИВО НА БУЧАВОСТ: 68 DB ШИРИНА 60 СМ МАКСИМАЛНО НИВО НА РЕЦИРКУЛАЦИЈА 140 M³ / H ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА 68.0 KWH / ГОД ДИЈАМЕТАР НА ИЗЛЕЗОТ НА ВОЗДУХ 120 MM БОЈА СРЕБРЕНА АЛУМИНИУМСКИ ФИЛТЕР ЗА МАСНОТИИ КОЈ СЕ МИЕ БРОЈ НА МОТОРИ 1 МОЌНОСТ (W) 146 W ВКУПНА МОЌНОСТ НА СВЕТИЛКИТЕ 6 W

Слични производи