Техномаркет - PANASONIC KX-TS880FXW

PANASONIC KX-TS880FXW


Производител: PANASONIC
Шифра: 785731
Достапност: залиха
Редовна Цена:
3,499 ден.

ИДЕНТИФИКАТОР НА ПОВИЦИ , 50 ПРОПУШТЕНИ ПОВИЦИ 10 БРЗИ БИРАЊА ИМЕНИК ОД 50 БРОЕВИ 20 БИРАНИ БРОЕВИ И АВТОМАТСКО ПОВТОРНО БИРАЊЕ ЕКРАН СО 3 ЛИНИИ ВИЗУЕЛНА ИДЕНТИФИКАЦИЈА ЗА ДОЈДОВНИ ПОВИЦИ СПИКЕРФОН КОПЧЕ ЗА ПАУЗА ЕЛЕКТРОНСКО РЕГУЛИРАЊЕ НА ТОНОТ ПОСТАВУВАЊЕ НА РИНГТОН ТОН И ПУЛСНО БИРАЊЕ МОЖНОСТ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ НА СЛУШАЛКИ МОЖНОСТ ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА ТЕЛЕФОНОТ ТЕЖИНА 0,6 КГ МОНТАЖА НА ЅИД

Слични производи