Техномаркет - GORENJE BM-1400E АПАРАТ ЗА ЛЕБ

GORENJE BM-1400E АПАРАТ ЗА ЛЕБ


Производител: GORENJE
Шифра: 737452
Достапност:
Редовна Цена:
7,699 ден.

-ЛЕБОПЕКАРА МОЌНОСТ 815W 2 САДА ЗА ПРИГОТВУВАЊЕ НА ЛЕБ -12 ПРОГРАМИ ФУНКЦИЈА ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ТОПЛИНА КОМАНДИ НА ДОПИР ОДЛОЖЕН ПОЧЕТОК АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ КАПАЦИТЕТ НА САДОВИ ЗА ЛЕБ 1.400Г

Слични производи