Техномаркет - ECG KG1000 ТОСТЕР

ECG KG1000 ТОСТЕР

-25%

Производител: ECG
Шифра: 29288236
Достапност: залиха
Редовна Цена:
7,999 ден.

SMART цена:
5,999 ден.

ТОСТЕР/ГРИЛ 4 ПОЗИЦИИ – ТОСТ, КОНТАКТНО И БЕСКОНТАКТНО ПЕЧЕЊЕ, ОТВОРЕНА СКАРА И ГРИЛ 2 НЕЗАВИСНИ ТЕРМОСТАТИ ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА НА ГОРНИТЕ И ДОЛНИТЕ ПЛОЧИ /ТЕМПЕРАТУРЕН РАНГ 0-240 ° С ЗАМЕНЛИВИ ПЛОЧИ ЗА ПЕЧЕЊЕ - ПАКУВАЊЕТО НА ПРОИЗВОДОТ СОДРЖИ 2 ТИПА ПЛОЧИ (ПРОФИЛИРАНИ ИЛИ РАМНИ ПЛОЧИ) BBQ BOOSTER - АВТОМАТСКО ЗАЈАКНУВАЊЕ ШТО ГО НАМАЛУВА ВЛИЈАНИЕТО НА ЗАГУБАТА НА ТОПЛИНА КОГА РЕШЕТКАТА Е ОТВОРЕНА 180 ° (ВО ПОЗИЦИЈА BBQ) LED ПАНЕЛ СО ДИГИТАЛНА КОНТРОЛА МОЖНОСТ ЗА ЦЕЛОСНО ОТВОРАЊЕ ЗА 180 ° ЗА РЕЖИМОТ BBQ. 6 НИВОА НА ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА РАСТОЈАНИЕТО НА ГОРНАТА ПЛОЧА ОД ДОЛНАТА ПЛОЧА ПЛОЧИ СО НЕЛЕПЛИВА ПОВРШИНА ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА ПЛОЧИТЕ ЗА БЕЗБЕДНО НОСЕЊЕ И СКЛАДИРАЊЕ ЦВРСТА, ТОПЛИНСКИ ИЗОЛИРАНА РАЧКА ОДВОЈЛИВ САД ЗА ВИШОК МАСНОТИИ И СОКОВИ ОД ПЕЧЕЊЕТО ЛЕСНО И УДОБНО ЧИСТЕЊЕ ДИМЕНЗИИ НА ПЛОЧИТЕ: 288 × 258 MM НОМИНАЛЕН НАПОН: 220–240 V ~ 50/60 HZ НОМИНАЛНА МОЌНОСТ: 1650-2000 W

Слични производи