Техномаркет - KALIN CITRUS/KALINKA ПРЕСА ЗА ЦЕДЕЊЕ КАЛИНКИ И ЦИТРУСИ

KALIN CITRUS/KALINKA ПРЕСА ЗА ЦЕДЕЊЕ КАЛИНКИ И ЦИТРУСИ

-21%

Производител: KALIN
Шифра: 5008970
Достапност: залиха
Редовна Цена:
4,649 ден.

SMART цена:
3,699 ден.

КУЈНСКИ АПАРАТ ЗА ЦЕДЕЊЕ НА СОК (НЕКТАР) ОД КАЛИНКИ И ЦИТРУСИ, ПОГОДЕН ЗА ДОМАШНА И ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА ГОЛЕМА ПОТИСНА МОЌ И ИСКОРИСТЕНОСТ НА ОВОШЈЕТО. ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ НА ЦЕДЕЊЕ 50Л/Ч ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА И ЛЕСЕН ЗА ОДРЖУВАЊЕ. ОДЛИЧЕН ПРОИЗВОД ЗА ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО. НЕ КОРИСТИ ЕЛЕКТРИЧНО НАПОЈУВАЊЕ И МОЖЕТЕ ДА ГО КОРИСТИТЕ НАСЕКАДЕ. Повеќе за производот...

Слични производи