Техномаркет - ARISTON PRO 1-R80 2V 2K БОЈЛЕР

ARISTON PRO 1-R80 2V 2K БОЈЛЕР


Производител: ARISTON THERMO S.P.A.
Шифра: 5008343
Достапност: залиха
Редовна Цена:
6,999 ден.

SMART цена:
6,199 ден.

EЛЕКТРИЧЕН БОЈЛЕР КАПАЦИТЕТ 80Л МОЌНОСТ 2 КW ЕМАЈЛИРАН ЧЕЛИЧЕН РЕЗЕРВОАР ТЕСТИРАН ДО 16 БАРИ ГОЛЕМА МАГНЕЗИУМСКА АНОДА NANOMIX ТЕХНОЛОГИЈА КОЈА СПРЕЧУВА НОВОВЛЕЗЕНАТА ЛАДНА ВОДА ДА СЕ ИЗМЕША СО ВЕЌЕ ТОПЛАТА ВОДА (ДО 15Л ПОВЕЌЕ ТОПЛА ВОДА) ПОЛИУРЕТАНСКА ИЗОЛАЦИЈА CFC FREE ХИДРАУЛИЧЕН СИГУРНОСЕН ВЕНТИЛ ДО 8 БАРИ НАДВОРЕШЕН ТЕРМОСТАТ ЗА ОДБИРАЊЕ ТЕМПЕРАТУРА МАКСИМАЛНА ТЕМПЕРАТУРА 75 СТЕПЕНИ БЕЛА БОЈА ДИМЕНЗИИ ВXШXД 75.8X45X48 ЦМ ТЕЖИНА 21.5К IPX3 НИВО НА ЗАШТИТА

Слични производи