Техномаркет - ARISTON LYDOS ECO 100 V БОЈЛЕР

ARISTON LYDOS ECO 100 V БОЈЛЕР

-23%

Производител: ARISTON THERMO S.P.A.
Шифра: 5008349
Достапност: залиха
Редовна Цена:
9,999 ден.

SMART цена:
7,697 ден.

КАПАЦИТЕТ : 100 ЛИТРИ ВЛЕЗЕН НАПОН: 1,8 KW ВРЕМЕ НА ЗАГРЕВАЊЕ НА 45 ° C ЗА 2 ЧАСA И 46 МИНУТИ ЕЛЕКТРОНСКИ ТЕРМОСТАТ МАКСИМАЛНА РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: 80 ° C БЕЗБЕДНОСЕН ВЕНТИЛ ЕЛЕКТРОНСКА КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРАТА ЕКОЛОШКА ПОЛИУРЕТАНСКА ИЗОЛАЦИЈА КОНТЕЈНЕР ОД ТИТАНИУМ ЕМАЈЛ ЧЕЛИК ДИЗАЈН: ВЕРТИКАЛЕН РАЗМЕНЛИВА МАГНЕЗИУМ АНОДА (СЕ ПРЕПОРАЧУВА ЗАМЕНА КАЈ ТВРДА ВОДА, БАРЕМ ЕДНАШ НА ДВЕ ГОДИНИ) ПРЕЦИЗНО ПОДЕСУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕЛЕКТРОНСКИТЕ СЕНЗОРИ. ТЕХНОЛОГИЈА WATERPLUS КОЈА ОВОЗМОЖУВА ДО 16% ПОГОЛЕМА ДOСТАПНОСТ НА ТОПЛА ВОДА ECO EVO ФУНКЦИЈАТА НАПОЈУВАНА ОД CORETECH: ДО 14% ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА T-MAX ФУНКЦИЈА ЗА ДА СЕ СООЧИ СО НЕОЧЕКУВАНА ПОТРЕБА ОД ТОПЛА ВОДА ТЕЖИНА: 24 КГ СТЕПЕН НА ЕЛЕКТРИЧНА ЗАШТИТА: IPX3 В Х Ш Д : 885 Х 450 Х 470 100% ИЗРАБОТЕНИ И ДИЗАЈНИРАНИ ВО ИТАЛИЈА

Слични производи