Техномаркет - GORENJE TGR-80 NG БОЈЛЕР

GORENJE TGR-80 NG БОЈЛЕР


Производител: GORENJE
Шифра: 739382
Достапност: залиха
Редовна Цена:
6,790 ден.

SMART цена:
5,999 ден.

БОЈЛЕР КАПАЦИТЕТ 80Л ВЕРТИКАЛНА МОНТАЖА НАДВОРЕШЕН ТЕРМОСТАТ

Слични производи